Drennan PVA Mesh 25mm Kit

€13,85
Beschikbaarheid: Op voorraad

De 25mm PVA Mesh kit is ideaal voor het maken van compacte PVA sticks, de sticks kunnen bevestigd worden aan de haak en zorgen voor extra attractie rondom het haakaas. De sticks die gemaakt worden met de 25mm kit zijn klein en compact en daardoor perfect voor het werpen van grote afstanden. De vulkoker heeft een licht uitlopende bovenkant om het vullen te vergemakkelijken en is gevormd in een stevig, duurzaam polymeer.

De stamper is voorzien van een rubberen handvat voor extra comfort, daarnaast is deze voorzien van een maat aan duiding per 2.5cm waardoor gelijk te zien is wat de lengte is van de stick, de maximale lengte van een PVA stick is 15cm.

De vulkoker is voorzien van een fijn geweven PVA welke zo is gemaakt dat deze niet laddert wanneer deze word afgeknipt. De unieke combinatie van een dun PVA draad met een uniek weefpatroon zorgt voor een structuur welke sterk genoeg is om harde compacte sticks te maken en voorkomt dat fijne aasdeeltjes zoals boilie kruim of maden door de mesh heen komen wanneer deze wordt aangestampt.

ESP PVA is gekend om zijn unieke gecontroleerde oplos snelheid, hierdoor zal ook op diep water de stick lang genoeg bij elkaar blijven om te zorgen dat de stick pas oplost wanneer deze de bodem heeft bereikt, echter zal door de fijne structuur ook de knoop geheel oplossen en blijft er dus geen PVA achter op de haakpunt waardoor de inhaking kon worden beïnvloed. De vulkoker met PVA en de stamper kunnen netjes opgeborgen worden in de meegeleverde waterdichte container, deze container is gemaakt van een zacht duurzaam materiaal en kan dus tegen een stootje. Voor de kit is een PVA Refill verkrijgbaar van 6 meter in welke zowel geschikt is voor de 20 als 25mm diameter koker

Eigenschappen
• 25mm PVA Mesh
• Vulkoker met extra grote vulopening
• Stamper
• PVA vrij van oplosmiddelen
• Snelle oplos tijd
• PVA Mesh Refill verkrijgbaar

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen