Gamakatsu PRO-C ALLROUND SPADE A1 PTFE BL

€2,99
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Gamakatsu Pro Commercial Allround Spade End Barbless haak is een bijzonder veelzijdig model dat is gebaseerd op de Gama 2260 en vervaardigd van A1 Hard Wire.

Dit model zonder weerhaak, voorzien van een bledje, is geschikt voor gebruik gedurende het hele jaar. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor vissers die actief zijn op commerciële visvijvers met een gevarieerd bestand aan vissoorten.

De licht gebogen punt van de haak biedt een betrouwbare grip op elke vis die gehaakt wordt. De medium draaddikte zorgt voor een gevoelige aaspresentatie en biedt tevens de benodigde kracht wanneer er een bonusvis wordt gehaakt.

Dankzij de P.T.F.E coating dringt de haak gemakkelijk door en behoudt hij zijn scherpte. Wat resulteert in een verbeterde penetratie en een grotere kans op succesvolle inhakingen. En is geschikt voor het vissen op een breed scala aan vissoorten. Waaronder witvis, F1's en gemiddeld formaat karpers.

Al met al biedt de Gamakatsu Allround Spade End Barbless haak een uitstekende combinatie van veelzijdigheid, betrouwbaarheid en prestaties. Waardoor het een onmisbaar onderdeel is van de uitrusting van elke serieuze visser.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen