KORDA Ring Swivels Size 8 - 8 pcs

€5,49
Beschikbaarheid: Op voorraad

De Size 8 Ring Swivel wordt geleverd in mat grijs, dit voorkomt dat een karper schrikt van mogelijke schitteringen op zonnige dagen in helder wateren. Als je wilt zien hoe dit werkt, bekijk dan maar onze dvd´s van de Underwater serie.

Naast het feit dat deze wartel ervoor zorgt dat je Stiff Rig goed kan draaien, ligt de montage ook dichter tegen je rig tube of leadcore tijdens het werpen. Dit verlaagt de kans op verwarring tijdens het werpen. Danny kwam hier achter tijdens de kwalificatie voor de British Champs. Eén van de deelnemers had een Ring Swivel aan zijn oppervlakte dobber tijdens het vissen met drijvend aas. Toe Danny hem hiernaar vroeg was het antwoord:”Je krijgt met een Ring Swivel geen verwarring tijdens het ingooien”. Ook niet als je lange dunne onderlijnen gebruikt.

Voor het gemakkelijk monteren van je onderlijnen aan een Ring Swivel maak je gewoon een lus aan je onderlijn, deze haal je door het oog van de Ring Swivel, dan haal je de haak door de lus en trekt alles voorzichtig aan. Wil je de onderlijn vervangen herhaal de handeling in omgekeerde volgorde. Simpel en snel.

 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen